Dames - wassen, knippen & drogen
Vanaf 19,50 euro

Onderschat nooit de kracht van een goed geknipt kapsel. Met behulp van scharen, vlijmscherpe messen en zelfs een trimmer of tondeuse zullen wij jou helpen je eigen ‘signature cut’ te vinden die volledig aansluit bij jou persoonlijkheid. Een goede behandeling met de föhn kan je een compleet verzorgd kapsel geven binnen 30 minuten. Daarbij krijg je een prachtige haartextuur die bijna onmogelijk is om te krijgen wanneer je het op een natuurlijke manier laat drogen.

Dames - kleuren
Vanaf 27,- euro

Een goede haarkleuring kan wonderen doen voor je uitstraling en kan je zelfvertrouwen een flinke boost geven. Het is daarom belangrijk dat je de kleuring laat doen in een salon met een ervaren kleurspecialist. In kapsalon Geknipt in Veldhoven werken wij met het Italiaanse merk Previa. Kies jij voor highlights, een permanente kleuring of een spoeling? Weet je niet goed welke stijl of kleur het beste bij je past? Een gesprek met onze kapsters kan vaak helpen om de juiste kleuring voor jou te bepalen.

Dames - permanent
Vanaf 66,- euro

Een warrige bos krullen, glanzende watergolven of toch liever een subtiele slag in uw haar? Breng meer krul aan in uw leven! Wat uw wens ook is, onze professionals toveren uw kapsel in een handomdraai om tot uw favoriete coupe. Graag denken we met u mee - voor een passend advies en een stralende bos krullen bent u bij Geknipt aan het juiste adres.

Dames - straighten
Vanaf 85,- euro

Een minder vaak gebruikte omvorming is het permanent straighten. Hiermee maak je krullend, kroes of pluizend haar juist stijl. Dit is een intensieve, chemische behandeling (er zijn behandelingen die meer natuurlijke ingrediënten gebruiken). De duur van het resultaat is iets anders dan bij permanente krullen: gestraight haar behoud je voor ongeveer 6 tot 8 weken. Na 6 weken zul je dus weer (zichtbaar) uitgroei hebben. De oorspronkelijke vorm van je haar, krul, kroes of pluis, komt tevoorschijn bij de haaraanzet. Dit terwijl de rest van je haar nog steil, of in ieder geval steiler, is. Daarom wordt meestal geadviseerd om je haar na 6 weken bij te laten werken.

Heren - knippen
Vanaf 18,50 euro

Tegenwoordig zijn er voor mannenkapsels net zoveel mogelijkheden als voor vrouwenkapsels. Laat je kapsel dus eens opfrissen of ga voor een volledige nieuwe look. Je haar is bij kapsalon Geknipt in goede handen. Welke haarstijl je ook kiest, het eindresultaat zou altijd hetzelfde moeten zijn wanneer je de salon verlaat: een goed geknipt en afgewerkt kapsel.

 

Kinderen - knippen
Vanaf 10,50 euro

Als het haar van jouw kindje voor het eerst geknipt moet worden, kan dit voor jullie allebei spannend zijn. Maar met de juiste voorbereidingen kan het juist een heel gezellig en speciaal uitje worden. Terwijl jij mogelijk een emotioneel moment hebt omdat de eerste dunne lokjes worden afgeknipt, kan de peuter juist een beetje bang worden van alle nieuwe geluiden, indrukken en sensaties. Maar maak je geen zorgen, met de juiste voorbereiding zal de behandeling een fluitje van een cent zijn. Stijlvolle, trendy kapsels voor de meiden en hippe, stoere kapsels voor de jongens. Wij draaien onze schaar er niet voor om!

Dames - bruidskapsels
Vanaf 75,- euro

Bent u een dag lang het stralende middelpunt, dan zal het uw kapsel aan niets ontbreken. Bij het kiezen van je bruidskapsel ga je niet over één nacht ijs. Het is belangrijk dat het de hele dag goed blijft zitten en bij je gezicht past. Maar belangrijker nog dat het bij jou past en jij er helemaal blij mee bent. Wil je het opgestoken, half opgestoken of misschien wel los; alles kan op je grote dag. Je hebt eerst een proefsessie waarin je bespreekt en bekijkt wat de mogelijkheden met jouw haar zijn en hoe deze aansluiten bij je wensen. Voor iedereen die meer wilt naast het bruidskapsel bestaat er de mogelijkheid tot een heel fijne beautybehandeling: visagie. Mooi aangebrachte make-up is de perfecte manier om je zelfvertrouwen een boost te geven en je sterke kanten te benadrukken.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: