Maartje
I wanted to make people feel beautiful, so I became a hairstylist

Het leukste aan een eigen kapsalon zijn alle vertrouwde, maar ook nieuwe gezichten die je ziet en hoe je deze helemaal op kan laten bloeien met een verfrissende kleur of een vlotte coupe. Je komt naar Geknipt omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om je goed voelen. Onze kapsalon staat voor deze persoonlijke aandacht, de kleine dingen die tellen! Ons team straalt gezelligheid uit, maar zeker professionaliteit. Daarbij kijken wij naar het totaalbeeld en hebben de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon om iedere klant als hun 'beste ik' naar buiten te laten gaan. Het is mijn droom om Geknipt ook de komende jaren innovatief, inspirerend en succesvol te laten zijn. Het hele Gekniptteam is daarbij van belang. De kracht van ons team is dat wij elkaar enorm versterken, ieder vanuit zijn eigen expertise".

Beschikbaarheid: di / wo / do 

Amber
Invest in your hair, it's the crown you never take off...


Ik vindt het kappervak helemaal te gek! Je creeert echt een band met je klanten. Niet alleen zeggen ze je een hoop vertrouwen toe met hun haar, ook vertellen ze veel mooie, leuke en grappige verhalen. Ik geniet van mijn vak, omdat ik ervoor mag zorgen dat de klant met de mooiste kleurnuances en kniptrends de deur uit gaat. In de tijd dat ik het kappersvak beoefen heb ik ondervonden dat niet alleen een super toffe hair-do, maar zeker ook de gezelligheid voor de klant belangrijk is. Ik zorg er altijd voor dat er een relaxte vrolijke sfeer hangt en iedereen die bij mij in de stoel komt zal zich thuis voelen. Voor mij is de ultieme kapperservaring niet alleen maar een mooi kapsel, maar ook een gezellige babbel en even de tijd hebben om te ontspannen. 

Beschikbaarheid: di / wo / do / vr 

Romy 
You have to have fun with hair, it is a great asseccory - play with it!

Naast een goed gestyled kapsel, is het ook belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt. Een bezoekje aan de kapper zie ik dan ook als een lekker ontspannen en gezellig Veldhovens moment! Wanneer ik weer iemand heb voorzien van een hip kapsel met de nieuwste trends geeft mij dat veel voldoening: perfectie is waar ik naar streef! Ik wil dan ook altijd net dat beetje extra te geven. Het is heerlijk om samen te mogen ontdekken hoe jij je 'mooiste ik' kan zijn. Ben je toe aan een nieuwe look? Of het nu een hip kapsel is en/of een nieuwe kleur? Ik help je graag en dan gaan we samen kijken wat het mooiste en beste bij je past.

Beschikbaarheid: di / wo / vr / za

Silvia
Great hair doesn't happen by chance, it happens by appointment

In mijn vak kan ik altijd door blijven groeien; trends komen en gaan en veranderen continu. Ik vind het leuk om samen met mijn klanten te zoeken naar welke stijl bij hun past. Ik wil iedere klant met een stralende lach naar buiten laten gaan. Ook vind ik het erg leuk om iemand helemaal op-en-top te maken voor bijvoorbeeld een feest of bruiloft. Dat is echt een speciaal moment! In de tijd dat ik het kappersvak beoefen heb ik gezien dat naar de kapper gaan echt een relax-momentje is, en die ervaring wil ik al mijn klanten dan ook geven. Kom lekker zitten, dan gaan we aan de slag om erchter te komen wat het beste past bij jou!

Beschikbaarheid: di / wo / do / vr / za

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: