Betaalbare luxe voor het hele gezin
Ieder haar verdient de juiste professionele aandacht. Naar de kapper gaan moet aanvoelen als een uitje. Dat is de ervaring die wij jou willen bieden bij kapsalon Geknipt. Geknipt is een kleinschalige kapsalon voor dames, heren en kinderen met twee vestigingen in Veldhoven: Veldhoven-Dorp en Meerveldhoven. Kapsalon Geknipt combineert het gezellige uit Veldhoven, met de professionele producten die u van een goede kapper verwacht. Persoonlijke aandacht, goede betaalbaarheid en een uitstekende service voor de hele familie staan hier centraal. Maak een afspraak voor een behandeling, of stap gewoon eens binnen voor een heerlijke kop koffie en een gezellig gesprek.

Persoonlijke aandacht
Bij kapsalon Geknipt staat merendeels van de tijd 1 kapster, allen professioneel opgeleid (en nog steeds met regelmatig getraind), in de kapsalon. Dit geeft de mogelijkheid tot persoonlijke aandacht tijdens de knipbehandeling zodat wij volledig kunnen inspelen op jou behoeften.

Servicegericht
De locaties van kapsalon Geknipt in Veldhoven-Dorp en Meerveldhoven beschikken beiden over een goede parkeergelegenheid. Bij uw ontvangst door onze kapsters in de kapsalon krijgt u uiteraard een heerlijke kop koffie of thee aangeboden. Alles gaat op afspraak bij kapsalon Geknipt wat erin resulteert dat de wachttijden tot een minimum beperkt worden. Met de nieuwe online afspraken applicatie, Barberbooking, kunt u 24/7 een afspraak inplannen. Dit geeft jou de flexibiliteit om zelf een afspraak in te plannen op een door jou gewente tijd.

Betaalbaar
We vinden het belangrijk dat je blij wordt van je haar - 'het is immers de kroon die jij iedere dag draagt', maar daar hoef je niet de hoofdprijs voor te betalen. Daarom hanteren we in al onze kapsalons dezelfde lage prijzen voor onze professionele service.

Voor de hele familie!
Met veel enthousiase nemen Maartje, Amber, Romy, Silvia, Aniek en Ronald graag de tijd voor u en zorgen zij ervoor dat u tevreden de deur uit gaat. Graag tot ziens in Veldhoven bij kapsalon Geknipt.

 

Newsfeed - Wij hopen u weer te zien vanaf 20 mei!

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft 21 april 2020 in een nieuw bericht aangegeven dat de geldende maatregelen worden verlengd. Wij zijn in lijn met het advies van de overheid en het RIVM voorlopig gesloten op al onze locaties t/m 19 mei 2020.

Net als voor u, is dit voor ons als ondernemer, kapsters en gezin een zeer onzekere tijd. Wij hopen u na 19 mei 2020 weer te mogen ontvangen in onze kapsalon voor een fijne behandeling!

TIP! U kunt via de website uw afspraak alvast vooruit plannen vanaf 20 mei 2020. Indien de maatregelen onverhoopt verlengd worden zullen wij u tijdig informeren.

TIP! Mocht u in de tussentijd toch uw haar willen verven of een professioneel haarproduct nodig hebben? U kunt uw verf en haarproducten bij ons bestellen voor thuisgebruik. Neem hiervoor contact op via gekniptveldhoven@outlook.com

Wij wensen u en uw familie veel gezondheid toe!

 

 Locatie Veldhoven-Dorp
  Kromstraat 13G 
   5504 BA Veldhoven
   T: 06-20945022

Team
Leer ons enthousiaste team van professionele kapsters kennen! Maartje, Amber, Romy, Silvia, Aniek en Ronald staan dagelijks klaar om jou en je familie een optimale service te verlenen en tevreden de deur uit te laten gaan.

Ontmoet ons hier!We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: