Betaalbare luxe voor het hele gezin
Ieder haar verdient de juiste professionele aandacht. Naar de kapper gaan moet aanvoelen als een uitje. Dat is de ervaring die wij jou willen bieden bij kapsalon Geknipt. Geknipt is een kleinschalige kapsalon voor dames, heren en kinderen met twee vestigingen in Veldhoven: Veldhoven-Dorp en Meerveldhoven. Kapsalon Geknipt combineert het gezellige uit Veldhoven, met de professionele producten die u van een goede kapper verwacht. Persoonlijke aandacht, goede betaalbaarheid en een uitstekende service voor de hele familie staan hier centraal. Maak een afspraak voor een behandeling, of stap gewoon eens binnen voor een heerlijke kop koffie en een gezellig gesprek.

Persoonlijke aandacht
Bij kapsalon Geknipt staat merendeels van de tijd 1 kapster, allen professioneel opgeleid (en nog steeds met regelmatig getraind), in de kapsalon. Dit geeft de mogelijkheid tot persoonlijke aandacht tijdens de knipbehandeling zodat wij volledig kunnen inspelen op jou behoeften.

Servicegericht
De locaties van kapsalon Geknipt in Veldhoven-Dorp en Meerveldhoven beschikken beiden over een goede parkeergelegenheid. Bij uw ontvangst door onze kapsters in de kapsalon krijgt u uiteraard een heerlijke kop koffie of thee aangeboden. Alles gaat op afspraak bij kapsalon Geknipt wat erin resulteert dat de wachttijden tot een minimum beperkt worden. Met de nieuwe online afspraken applicatie, Barberbooking, kunt u 24/7 een afspraak inplannen. Dit geeft jou de flexibiliteit om zelf een afspraak in te plannen op een door jou gewente tijd.

Betaalbaar
We vinden het belangrijk dat je blij wordt van je haar - 'het is immers de kroon die jij iedere dag draagt', maar daar hoef je niet de hoofdprijs voor te betalen. Daarom hanteren we in al onze kapsalons dezelfde lage prijzen voor onze professionele service.

Voor de hele familie!
Met veel enthousiase nemen Maartje, Amber, Romy en Silvia graag de tijd voor u en zorgen zij ervoor dat u tevreden de deur uit gaat. Graag tot ziens in Veldhoven bij kapsalon Geknipt.

 

Blog - Voorkom vet haar (in de winter)!

Is jouw haar soms futloos, glimt het, is 't moeilijk in model te brengen of is het plakkerig en ligt het plat op je hoofdhuid?Vet haar kan al deze onaangename eigenschappen hebben.Tot mijn grote frustratie(!): het haar is na het wassen wéér snel vet.Het krijgen van vet haar is helemaal niet gek of raar, want op den duur krijgt iedereen 't. Ook jij! Bij de één gebeurt dit alleen sneller dan bij een ander.

Blêh! Hoe komt mijn haar zo vet!?
Elke huid maakt talg aan.Talg is een natuurlijk lichaamsproduct dat ervoor zorgt dat je huid beschermd wordt en soepel blijft. Kleine talgkliertjes die onder je hoofdhuid zitten produceren talg dat via je haarzakjes op je hoofdhuid komt. Is er te veel talg aangemaakt? Dan is vet haar het resultaat!

Lees hier verder. 

 

 Locatie Veldhoven-Dorp
   Het Gewad 23A
   5504 TK Veldhoven
   T: 06-20945022

 Locatie Meerveldhoven
   
   Broekweg 2G
   5505 ME Veldhoven
   T: 06-57623142

Team
Leer ons enthousiaste team van professionele kapsters kennen! Maartje, Amber, Romy en Silvia staan dagelijks klaar om jou en je familie een optimale service te verlenen en tevreden de deur uit te laten gaan.

Ontmoet ons hier!We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: