Onze professionele behandelingen garanderen uistekende resultaten zonder schadelijke effecten op hoofdhuid en haar.


Onze kleur werkt als een behandeling en voegt een herstellende werking aan het dekkend vermogen toe. Dankzij de specifieke formule met een zuur ph en laag ammonia gehalte word het haar gekleurd, blijft het gezond en word het van de haarwortel tot aan de haarpunten gevoed. Het eindresultaat is natuurlijk met een stralende glanzende gloed. First, de perfecte combinatie van dekking en zachtheid. Deze kleuring, die geen ammoniak en parafenyleendiamine bevat, is ideaal om de eerste grijze haren te dekken. We garanderen dat het haar niet word aangetast, ook niet bij permanentbehandelingen en behandelingen voor blond haar. We gebruiken bij ons permanentsysteem geen ammoniak, formaldehyde en thioglycolzuur. Onze ontkleurpoeders maken het haar op een natuurlijke en veilige wijze lichter.

Kies professionele producten die de hoofdhuid en het haar niet aantasten.
Kies voor jouw haar de veiligheid van previa natural hair care.

 

Vibrant shiny colour

Jojoba oil & organic green tea leaves extracts

Permanente kleurcreme met jojoba-olie en extracten van groene theebladeren. Natuurlijke ingrediënten voor zacht en gezond haar. Een kleuring met natuurlijk effect en langhoudende, glanzende en stralende reflecties met groot conditionerend vermogen. Garandeert zeer goede dekkende prestaties en beschermt de haarvezel. Een uitgebreid assortiment nuances die synergetisch met elkaar kunnen worden gemengd en een veelzijdig en gebruikers vriendelijk kleursysteem. 100% dekkende nuances, zowel natuurlijke als met reflecties. Tot 5 tinten oplichtend vermogen.

Ingredients

Jojoba oil

Jojoba-olie, ook wel vloeibare was genoemd, wordt verkregen door persing van jojoba zaden. Het is een heester die simmondsia chinesis heet. De molucaire samenstelling, die de menselijke talg sterk benaderd, maakt hem bijzonder geschikt voor de verzorging van haar en hoofdhuid. Een actief bestanddeel met talrijke voedzame, regenererende, hyrdaterende, beschermende en in balans brengende eigenschappen. Maakt het haar sterker, laat het glanzen, maakt het elastisch en zacht en beschermt het tegen weer en wind.

Organic green tea leaves extracts

Groene thee is een concentraat van actieve bestandsdelen met talrijke heilzame eigenschappen. het antioxiderend vermogen helpt de kleurpigmenten te fixeren en laat de reflecties beter tot hun recht komen. Het haar blijft langer stralen en glanzen. De uiterst waardevolle substanties in de groene thee voeden en hydrateren de structuur diep, beschermen de haarvezels en geven verlichting bij een geïrriteerde hoofdhuid. Het haar glanst, ziet er levendig uit en is beschermd tegen schade veroorzaakt.


We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: